Nanokozmetikum

Hajhullás: a rémálomnak vége

2015. július 28. 10:11 - NanoVica

A kopaszodás a férfiak esetében a hormonokkal magyarázható és természetesnek mondható. A hölgyeknél viszont általában egy időleges kellemetlenségről beszélhetünk, melynek hátterében a különböző fogyókúrák, a nem megfelelő táplálkozás, esetleg gyulladások állnak. A hajhullásnak azonban lelki okai is lehetnek, például a zaklatott lelkiállapot is kedvez a hajhullásnak.

A Lavylites termékek oly sok panasz enyhítése és megszüntetése mellett megoldást nyújtanak a hajhullás ellen is. De hogyan?

Első lépésként a hajak egészsége érdekében a hagyományos vegyszer tartalmú samponok helyett érdemes beszerezni a Lavyl Hair sampont.

Ez a sampon, ahogy minden Lavylites termék, kizárólag gyógynövényekből készült és a fejbőrt tökéletesen regenerálja, így képes megállítani a hajhullást. Hatóanyagaival eléri, hogy a hajhagymák, valamint a fejbőrt behálózó erek teljesen egészségesek legyenek.

Egy 35 év körüli úrral és párjával találkoztam a minap, akik a Lavyl Hairrel kapcsolatos tapasztalataikat osztották meg velem.

shutterstock_132354911.jpg

Az úr már nagyon fiatalon, 25 évesen kopaszodni kezdett, az évek múltával pedig igyekezett mielőbb megoldást találni a problémára, egészen fél évvel ezelőttig nem sok sikerrel.

Egyesek humorosan megjegyzik, hogy a „Hajhullást csak a padló állíthatja meg.”, úgy tűnik, már hozzátehetjük, hogy „meg a Lavyl Hair”.

Az úr fél éve használja a Lavyl Hair sampont, valamint a Lavyl Auricum Sensitive sprayt és hajhullása 2 hónapja teljesen megszűnt, sőt, úgy vette észre, mintha 2 hónapja fokozatosan dúsabbá válna a haja. És hogy hogyan kell használni a készítményeket a hatás elérése érdekében?

Először is, az úr a Lavyl Auricum Sensitive sprayből minden reggel fújt 3 puffot egy pohár vízbe és megitta. Amikor pedig hajat mosott, eloszlatott a haján egy babszemnyit a Lavyl Hairből, a szert bemasszírozta fejbőrébe, a pakolást kb. 20 percig a fején hagyta, majd lemosta.

A feleségének is hasznára vált a Lavyl Hair, azonban más problémán segített: amióta a hölgy a Lavyl Hairrel mos hajat (ugyanazon módon, ahogy párja), nem fáj a feje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr437659928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása