Nanokozmetikum

Derék legény derékfájás nélkül

2015. április 28. 12:18 - NanoVica

A derékfájást az egyik leggyakoribb mozgásszervi reumatológiai kórképként tartjuk számon. A magyar lakosság kb. 80 %-át érinti. Vannak, akiknél a fájdalom csupán átmeneti, másoknál viszont egy visszatérő, kínzó, kellemetlen vendég.

Az éles, hasogató jellegű tünetet kiválthatja egy rossz mozdulat, egy nagyobb súly megemelése is. Éppen ezért azoknál, akik megterhelő, fizikai munkát végeznek, gyakrabban jelentkezik.

Ez a fájdalom, mely a derék tájékán kezdődik, kisugározhat a hasra, lábra és a hátra is, így okozva még nagyobb kellemetlenséget. Akiknél a derékfájás rendszeres és visszatérő, injekciós kezelést kaphatnak.

shutterstock_247270975_kicsi.jpg

De valóban ez lenne a megoldás? Rendszeres injekciós kezelésre kell járni, hogy a kellemetlen derékfájás megszűnjön? Van egy jó hírem, ugyanis a válasz: nem. A válasz: Lavyl Auricum és Lavyl Body.

Korábban találkoztam egy 40 év körüli férfivel, aki megerőltető fizikai munkát végez és korábban visszatérő derékfájással küzdött. Hála az imént említett Lavyl termékeknek, mára a problémája megoldódott.

Tavaly nyár elején kapta meg az 5 injekciót, melyek egészen pontosan 2 hónapra szabadították fel a fájdalom alól. Elmondása szerint már 2 éve gyötörte a derékfájás és félévente injekciós kezelésre járt, amikor megismerkedett a Lavyl termékekkel.

A férfi felesége fújt 3 puffot a Lavyl Auricum Sensitive sprayből férje derekára, majd bekente a Lavyl Body testápolóval. A férfi pár órán belül jelentős változást tapasztalt, már nem éles, hanem tompa fájdalmat érzékelt. A feleség azon nyomban meg is rendelte a csodaszereket.

A férfi azóta is rendszeresen használja a termékeket, mára egyáltalán nem tapasztal derékfájást, könnyen mozog, könnyen hajol és minden panasza megszűnt. Egyszerűbben fogalmazva: derék legény derékfájás nélkül.

A Lavylites termékcsalád tagjai már szinte csodaszernek számítanak, hiszen még azt a fájdalmat is képesek megszüntetni, amelyről azt gondoljuk, sosem múlik el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr337405592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása