Nanokozmetikum

Megfázás ellen- Lavyl Sensitive és Lavyl Nose

2015. február 19. 22:38 - NanoVica

Egy korábbi bejegyzésben már meséltem arról, hogy családunkban a Lavyl Sensitive spray használata mindennapos. Minden reggel 3 puffot fújunk 1 dl vízbe a csodaszerből és miután mindenki megitta a sajátját, indulhat a nap. Már tapasztalatból is mondhatom, hogy az influenza és mindenféle betegség elkerüli azt, aki hasonlóan cselekszik.

shutterstock_164433818_kicsi.jpg

A Lavyl Sensitive spray használatáról és hatásáról már írtam korábban, a Lavyl Nose terméket azonban még nem mutattam be. A Lavyl Nose spray használata a nátha, az orrsövény problémák, az allergiák, a száraz orrnyálkahártya, az asztmatikus panaszok és az idült arc- és orrmelléküreg panaszok esetén ideális. Mindkét orrnyílásba 1-1 adagot kell fújni és ezt ajánlott naponta 2-3-szor ismételni. A Lavyl Nose orrspray 30 ml-es kiszerelésben kapható.

A következőkben egy személyes tapasztalaton keresztül mutatom be a Lavyl Sensitive spray és a Lavyl Nose spray együttes használatát. A történet még azokból az időkből való, amikor a Lavyl Sensitive spray reggeli használata családunkban nem volt rendszeres.

Nagyfiam egy péntek éjjel buliba indult. Nagyon aggódtam érte, mert aznap különösen hideg volt, és persze ki-be mászkáltak, ennek pedig természetesen az lett a következménye, hogy mikor másnap felébredt, már reggel lázas volt, a hangja elment és csúnyán ugatás szerűen köhögött. Azonnal hoztam is a jól bevált csodaszert, a Lavyl Sensitive sprayt, fújtam 3 puffot 1 dl vízbe, ezt megitta, majd befújtam vele a mellkasát és a hátát is. Szombaton késő délután a köhögése már kezdett felszakadozni és már az orra is folyt. A Lavyl Nose orrsprayjel 1-1 puffot fújtunk az orrába, majd ezt megismételtük lefekvés előtt. Vasárnap köhögése már teljesen megszűnt, az orra is kezdett szépen kitisztulni. 

Fiam a hétvégén olyan szépen kikúrálta magát a termékekkel, hogy szerencsére hétfő reggel már nyoma sem volt a megfázásnak. És ez a hétfői volt az a nap, amikor kötelező jelleggel bevezettük a Lavyl Sensitive spray mindennapos használatát. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr647190543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Làszló Ipacs 2017.01.09. 07:21:38

Korházban több mint 20 éve kapot staphilococus, aureus, makacs bakteriális fertőzés mindkét orrüregben. Folyamatosan halad felfelé az agy irányába. Fennál a veszélye az agyhártya gyulladásnak. A proplisz kúra nem hatott. A lavyl nose kezelés eredményes lehet?
süti beállítások módosítása