Nanokozmetikum

Kávé helyett is Lavylites

2015. március 05. 19:37 - NanoVica

Többször eszembe jutott már, hogy mi lenne, ha kifognám az aranyhalat. Vajon mi lenne a 3 kívánságom? Az első mindenképpen az, hogy több időm legyen, és azt gondolom, hogy sokan vagyunk ezzel így. Sokszor nem jut időnk a pihenésre és ekkor siet segítségünkre a kávé.

A mindennapjainkban már-már természetes a reggeli kávé elfogyasztása annak ellenére is, hogy tudjuk, a kávé nem egészséges. Mi lenne, ha létezne egy csodaszer, amely helyettesíthetné a kávét, míg ki nem fogjuk az aranyhalat? Ez a csodaszer létezik és Lavylites 3.1 energetizáló spraynek hívják.

A Lavylites 3.1 energetizáló spray, ahogy neve is mutatja, energetizál és segítségével könnyebben odafigyelhetünk feladatainkra, hiszen növeli a koncentrációt. Mindazok számára hasznos lehet, akik különféle megpróbáltatások előtt állnak és nincs idejük lazítani vagy pihenni.

faradtsag.jpg

 

Hogy néhány példát említsek, ideális sofőrök, tanárok, vezetők és tanulók számára is. A termék úgy működik, ahogy az energia italok vagy a kávé, viszont azokkal ellentétben egyáltalán nem káros az egészségre.

A Lavylites 3.1 energetizáló sprayt először kislányomon alkalmaztam. Mivel nagyon mozgékony és beszédes, úgy gondoltam, előnyére válhat a spray az iskolai tanórák során is. Mielőtt az iskolába indul, 3 puffot fúj a szájába, majd a műveletet még 2-szer megismétli kb. 2 órás eltérésekkel.

Mióta a sprayt használja, több pozitív visszajelzést kaptam az iskolából. A tanítói szerint sokkal nyugodtabb, mint korábban és jobban tud egy adott dologra koncentrálni. Az eredményt látva már az egész család használja.

 

Szólj hozzá!
Címkék: fáradtság Lavyl

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr927244197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása