Nanokozmetikum

Változókori hőhullámok? Ez a megoldás!

2015. június 23. 10:38 - NanoVica

A változókorba lépő hölgyeknek számos kellemetlenséget okoznak a hőhullámok. A panasz oka a petefészek működésének megszűnése, mellyel a hormontermelés is megváltozik.

A nőket egyik pillanatról a másikra kiveri a víz, sokan a panaszokat hormonpótlással próbálják kezelni, azonban egyértelmű, hogy nem ez a legjobb megoldás.

Mivel a menopauza lényege a menstruáció megszűnése, valamilyen formában fel kell venni a harcot a savtúltermelődéssel. Egyes természetgyógyászok szerint a hőtermelés egy olyan reakció, mellyel szervezetünk éppen ez ellen a savtúltermelődés ellen védekezik.

A természetgyógyászok a hormontabletták helyett a lúgosító ételek fokozott fogyasztását tanácsolják. Érdemes beépíteni tehát az étrendbe egy kis avokádót, szóját, csírákat, sok zöldséget és gyümölcsöt.

hohullam.jpg

Természetesen az étrendváltás segíthet átvészelni a kellemetlen időszakot, de óriási változást és javulást nem várhatunk tőle. A Lavylites termékeitől viszont igen. A magyar fejlesztésű gyógynövényekből készített szerek a változókorban is segítségünkre lehetnek, és a legjobb az egészben az, hogy ismét természetes anyagokkal segíthetnek rajtunk.

Mivel a Lavylites termékekről való olvasgatás és tapasztalatmegosztás gyakorlatilag a hobbimmá vált, rengeteg időt töltök a termékek felhasználóival és azzal, hogy megosztom velük tapasztalataimat, ők pedig velem a sajátjaikat.

A minap egy hőhullámokkal küzdő hölggyel elegyedtem beszélgetésbe, aki megosztotta velem, hogyan szabadult meg a kellemetlen hőhullámoktól. Elmondása szerint mindig is a természetes gyógyulás híve volt, így szóba sem jöhettek a hormontartalmú készítmények, viszont a természetes gyógymódok közül egyik sem vált be.

Az interneten valahogy ráakadt a Lavylites termékekre és úgy döntött, kipróbálja őket. Ő egy egyhetes kúrát tartott és a következőképpen alkalmazta a termékeket:

Három napon keresztül minden este kúpot helyezett fel a hüvelyébe, ez után fújt egy puffot a Lavyl Auricumból az alhasára, ezt bemasszírozta a bőrébe a Lavyl Body krémmel, majd hasra fordult és fél óráig úgy is maradt. A negyedik napon a kúpot a végbelébe helyezte, és mint az előző napokon, ugyanúgy használta a Lavyl Auricum sprayt és a Lavyl Body krémet.

Mindezt a hölgy két hónapon keresztül minden héten elvégezte és minden panasza megszűnt. Miért szenvedjünk, ha van megoldás?

Forrás:
http://www.otvenentul.hu/egeszseg/49271

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr947566768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása