Nanokozmetikum

Lavylites, az állatbarát

2015. március 17. 10:08 - NanoVica

A Lavylites számos gyógynövényből előállított készítmények összessége, mely olyan széles termékcsaládot kínál a felhasználóknak, hogy gyakorlatilag bármiféle probléma hatékonyan és gyorsan megszüntethető a termékek alkalmazásával.

Az eddigi bejegyzésekben többféle terméket, többféle felhasználói élményt mutattam be, azonban ez a bejegyzés mind közül a legkülönlegesebb lesz. A Lavylites termékei nem csak embereken alkalmazható. Ha például kiskutyánk, kismacskánk megsérül, megbetegszik, őt is kezelhetjük a csodaszerekkel. A továbbiakban két Lavylites felhasználó tapasztalatait mutatom be.

Kellemetlen, amikor a kutyának ízületi panaszai jelentkeznek, a gazda észreveszi rajta, hogy sokat gubbaszt, nem szívesen szaladgál. Ráadásul az állat gazdájaként fájdalmas végignézni, hogy a kedvencünknek nehezére esik, vagy egyáltalán nem is képes lábra állni.

Egy Lavylites felhasználó pár nappal ezelőtt elmesélte, hogy amikor a kiskutyájánál ízületi megbetegedés jelentkezett, először gondosan követte az állatorvos tanácsait és megvásárolta a felírt gyógyszereket, a javasolt módon, időben és mennyiségben adta be őket az állatnak. Amikor hosszú kezelés után sem látott javulást, tudta, hogy más módszerhez kell folyamodnia.

kiskutya.jpg

A „más módszert” pedig úgy hívják: Lavyl Auricum Sensitive. A kutyus pár kezelés után újra lábra állt és rövid időn belül újra úgy szaladgált, ahogy korábban, sőt, még be is pótolta az elmaradását.

Egy másik Lavylites felhasználó elmesélte, hogy az ő kiskutyáját egy nagyobb kutya megharapta, pontosabban kiharapott egy nagyobb darabot a hátából. A kiskutya nagyon fájlalta a sebét, erősen vérzett is.

Ez a gazda is Lavyl Sensitive sprayt alkalmazott, egymás után 3-4-szer fújta be a kiskutya hátát félóránként. A kutyus egyre nyugodtabb lett, a sebe lassan kezdett összehúzódni, egy hét múlva pedig kutyabaja volt.

A Lavylites nem csak az ember barátja. A Lavylites egy különleges csodaszer, egy növényi eredetű állatbarát egyedi varázserővel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr297277207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása