Nanokozmetikum

Lavylites, a szervezet biztonsága

2015. április 07. 17:24 - NanoVica

Lavylites használóként gyakran találkozom másokkal, akik hozzám hasonlóan szintén foglalkoznak a magyar fejlesztésű  csodaszerrel. Szeretem az ilyen találkozókat, mert picit mindig jobban kinyílik számomra a világ és egyre jobban megismerem a Lavyl termékeket.

Úgy érzem, hogy minden egyes történet, melyet ilyen alkalmakkor a termékekről hallok, egy lépéssel közelebb visz célomhoz: hogy teljesen megismerjem a gyógynövényekből készült termékeket.

shutterstock_160534940_kicsi.jpg

A hétvégén találkoztam egy Lavyliteszt használó hölggyel, aki elmesélte, hogy egy reggel az ínye hátsó részének egyik oldalán észrevett egy kis dudort. Mivel nagyon fájt neki, minél előbb igyekezett megoldást találni a problémájára és ekkor jutott eszébe a Lavyl Auricum Sensitive spray.

Először is befújta az arcát kívülről, éppen ott, ahol a másik oldalon megjelent a dudor, majd belülre is fújt egy puffot. Döbbenten hallgattam a története végét, miszerint a dudornak másnap reggelre nyoma sem volt.

Elmondása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen dudor jelent meg az ínyén, és megosztotta velem azt is, hogy korábban 4-5 napig tartott, míg elmúlt az ehhez hasonló kitüremkedés.

Ez után a hölgy férje egy Lavyl Auricummal kapcsolatos élményét mesélte el. Egy nap a fotelben üldögélve nézte a tévét, amikor a középső ujját a jobb, majd a bal lábán is összehúzta a görcs.

Ez alkalommal hiába masszírozgatta, mint korábban, ha hasonló történt, a helyzet nem javult. Felesége ekkor állt elő a nagyszerű ötlettel: hogy fújja be Lavyl Auricummal a begörcsölt lábujjakat.

Miután a férfi fújt egy-egy puffot az ujjaira, óvatosan belemasszírozta a csodaszert a bőrébe és pár percen belül el is múlt a fájdalom. Sőt, vissza sem tért.

Úgy tűnik, amint szervezetünk megneszelni a Lavylites termékek jelenlétét, tudja, hogy biztonságban lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr277348314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása