Nanokozmetikum

A fülzúgásnak vége

2015. július 21. 14:37 - NanoVica

Fülzúgásnak, vagy tinnitusnak nevezzük azt, amikor a beteg füle cseng, zúg, egyéb hangokat érzékel annak ellenére, hogy környezetében semmi nem adja ki a hangot.

Néha előfordul, hogy a probléma csak néha-néha jelentkezik és ez teljesen normális. Ekkor kérdezzük, hogy „Melyik fülem cseng?”, de amikor a panasz rendszeressé és zavaróvá válik, már olyan tünetről beszélhetünk, melyet mindenképp kezelni kell.

A fülzúgás lehet kétoldali, vagy egyoldali, és lehet objektív, esetleg szubjektív. Ritkább esetben beszélhetünk objektív fülzúgásról. Ez azt jelenti, hogy nem csak a beteg, hanem más is hallhatja a hangokat. Ennek oka az izmok összehúzódása, esetleg a turbulens véráramlás.

shutterstock_273269588.jpg

Gyakoribb az ún. szubjektív fülzúgás, amelyet a betegen kívül senki más nem tapasztal. Ez a fajta panasz gyakran jár halláscsökkenéssel.

Amikor a panaszok jelentkeznek és tartóssá válnak, sürgősen tenni kell valamit. Megoldást nyújthat, ha eltávolítják a fülzsírt, a nyaki erek nem megfelelő működését kiküszöböljük, esetleg kezeltetjük a daganatokat.

A panaszok megszűnését gyakran a különböző gyógyszerek elhagyása idézi elő, máskor pedig a fertőzések antibiotikus kezelése.

Akik azonban ragaszkodnak a természetes megoldásokhoz, azok számára a legjobb megoldást a Lavylites termékcsalád jelentheti. A gyógynövényekből előállított magyar fejlesztésű szereknek nincs semmiféle szervezetre gyakorolt káros hatásuk.

A nanotechnológiának köszönhetően a termékek rendkívül gyorsan hatnak és eredményesek.

A fülzúgást Lavyl Auricum Sensitive sprayjel és Lavyl Nose sprayjel eredményesen lehet kezelni. Korábban is írtam arról, hogy mennyire jó hatással van szervezetünkre a Lavyl Auricum Sensitive napi rendszeres alkalmazása. Reggel 3 puff egy pohár vízbe és a betegségek nagy ívben kerülnek majd el bennünket.

A fülzúgás kezelésének is ez az alapja: ajánlott reggelente inni a Sensitive sprayből. Emellett 1-2 puffot fújhatunk vattapamacsra és ezt belehelyezhetjük fülünkbe. Egyesek a Lavyl Nose sprayre esküsznek és ebből közvetlenül a fülbe fújnak 1-2 puffot.

Minden szervezet más és más, a fenti technikákat alkalmazva mindenki kikísérletezheti magának, hogy mi az, ami esetében használ és teljesen megszünteti a kellemetlen fülzúgást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr447644620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása