Nanokozmetikum

Lavylites, az asztma ellensége

2015. július 07. 08:53 - NanoVica

Egyes szakirodalmak úgy beszélnek az asztmáról, mint betegségről, mások pedig inkább tüneteggyüttesként említik. Az asztmások több mint 60%-ának betegsége allergiás eredetű, és főleg a fiatalabbakat érinti.

Az asztma tünetei között olyan kellemetlenségeket említhetünk, mint a száraz köhögés, a nehézkes légzés, szorító mellkasi érzés és fulladás. És, hogy mi válthatja ki? Különféle allergének, légúti fertőzések, de akár fizikai terhelés is.

De mi is történik szervezetünkben? Miért okoz nekünk annyi kellemetlenséget az asztma? Azért, mert gyulladás következtében a hörgőink simaizomzata felszaporodik, a légutak szűkületét pedig tovább fokozza az, hogy a tüdő sejtjei túlzott mennyiségben termelnek nyákot.

shutterstock_214105573.jpg

Mindez kellemetlenül hangzik, de fontos tisztázni, hogy az asztma kezelhető, együtt lehet vele élni. De mi lenne, ha létezne olyan módszer, mellyel sokkal hatékonyabban szabadulhat meg a kellemetlenségtől? Ugye, nem meglepő, hogy ismét a Lavylites termékcsalád jelenti a probléma kulcsát?

Egy barátnőm 10 éves kislányát a Lavylites termékekkel kezelte, amikor a kislány asztmás tüneteket mutatott.

Az anyuka napi szinten, reggelente megitatott a kislánnyal egy pohár vizet, melybe 3 puff Lavyl Auricum Sensitive sprayt fújt. Reggel, délben és este ugyanebből a termékből fújt 3 puffot a kislány mellkasára és hátára, majd a Lavyl Bodyt is bemasszírozta.

Alkalmanként, eleinte 2 naponta, majd a tünetek fokozatos gyengülésével egyre ritkábban a kislány inhalált is a Lavyl Auricum Sensitive sprayjel.

A Lavylites termékek egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy kizárólag természetes anyagokból készülnek, gyógynövényekből. Ezek a különféle gyógyszerek összetevőivel szemben egyáltalán nincsenek káros hatással szervezetünkre és, ha túl nagy mennyiségben jut be szervezetünkbe akármelyik Lavyl termék, gond nélkül kiürül anélkül, hogy ennek a felhalmozódásnak bármiféle negatív következménye lenne a későbbiekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr297606736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása