Nanokozmetikum

A Lavylites életet menthet

2015. június 09. 15:33 - NanoVica

Pár órával ezelőtt egy egészen megdöbbentő Lavyl Auricum Sensitive sprayjel kapcsolatos tapasztalat jutott a fülembe, ezért úgy döntöttem, hogy a következő bejegyzésemet erről a történetről írom.

A házi kedvencek igencsak be tudják lopni magukat a szívünkbe és családtagnak tartjuk őket. A jó hír az, hogy a gyógynövényekből készített Lavylites termékeket nem csak az emberek számára kínálnak megoldást, hanem kedvenceink számára is.

A kölyökkutyák, de még a nagyobbacskák is, szívesen futkároznak, boldogságuk akkor teljes, ha víz is van a közelben. Ilyenkor aztán megállíthatatlanok: vízbe be, vízből ki, pár kör futás, majd újra be a vízbe… és így elvannak egész nap.

shutterstock_164733143_kicsi.jpg

A történet, melyet az imént hallottam éppen így kezdődik. Egy hölgy elmesélte, hogy az alig 2 éves kiskutyája egy ilyen játszadozás során váratlanul rosszul lett, valószínűleg azért, mert kimelegedett, majd beszaladt a hideg vízbe és ezt ismételgette.

A hölgy elmondása szerint a kutyus imbolygott, lebénult, botladozott, míg össze nem esett. Az udvaron mindenfelé hányást és székletet lehetett körülötte látni. A hölgy ekkor szaladt be a házba a Lavyl Auricum Sensitive sprayért, mely korábban annyi helyzetben nyújtott megoldást az egészségügyi panaszokra.

Amint odaért a kutyushoz, fújt egy-egy puffot az állat nyelvére, mellkasára és hátára. A házi kedvenc pár percen belül lábra állt és arrébb vánszorgott. Még pár perc kellett neki ahhoz, hogy visszanyerje önmagát. A kutyus pár órán belül már ugyanúgy futkározott és játszott, mint korábban, ám a vizet nagy ívben elkerülte.

A Lavyl Auricum Sensitive spray nem csak ebben a történetben játszik kulcsszerepet. A Lavylites termékei számos panaszra, betegségre kínálnak megoldást.

A Lavylites nem csak egy márka, hanem egy közösség is, melynek tagjai megosztják a termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat a többi felhasználóval, így segítenek egymáson egészségük megőrzésének érdekében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr557529350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása