Nanokozmetikum

A köszvény ellen

2015. március 12. 09:00 - NanoVica

A köszvény egy ízületi gyulladás, mely a betegnél rohamok formájában jelentkezik. A beteg ízületei felduzzadnak, kipirosodnak és érzékennyé válnak a nyomásra.

shutterstock_173305178_kicsi.jpg

Ez a betegség az anyagcsere zavarából adódik, és ezt a zavart a szervezet magas húgysav-szintje váltja ki. A vér húgysavtartalma tehát megemelkedik és a különböző szövetekben, elsősorban az ízületekben húgysavas sók rakódnak le. Az ízületi panaszok leggyakrabban a nagylábujj ízületén jelentkeznek először.

A köszvény lehet örökletes, lehet a helytelen életmód vagy a túlzott fehérjefogyasztás és alkoholfogyasztás következménye. Amennyiben az enzimműködésben zavarok állnak be, vagy ha felgyorsul a sejtek szaporodása és pusztulása, köszvény alakulhat ki. Bizonyos vesebetegségek és gyógyszerek akadályozzák a vesét abban, hogy megfelelő mennyiségben kiürítse a húgysavat a szervezetből.

Múlt héten egy olyan Lavylites használóval találkoztam és beszélgettem, aki köszvénnyel küzd. Mesélte, hogy nagyon szenvedett a betegségtől, semmi nem használt a kezdetekkor, meg kellett találnia a saját útját, így ismerkedett meg a Lavylitesszel és aki mer, az nyer.

Elmesélte, hogy a köszvényre Lavyl Auricumot és Body-t is használ már 4. hónapja kitartóan. Emellett naponta 5-ször iszik Lavyl Auricumot. Az eredmény nem is maradt el és szemmel látható: az ízületi gyulladás elkezdett visszahúzódni és folyamatos javulást tapasztal.

Mikor megosztotta velem mindezt, mutatott is két képet, hogy lássam, mennyit javult a köszvénye és milyen szépen gyógyul. Valóban: az eredmény szemmel látható és úgy tűnik, a magyar csodaszerek a köszvény ellen is hatásos ellenszerek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr357256305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása