Nanokozmetikum

Fáj a kar, ha akar, de a Lavylitesszel nem akar

2015. április 14. 09:00 - NanoVica

Én személy szerint nagyon fontosnak tartom az egészséget és annak megőrzését. Elmondhatom magamról, hogy jól ismerem a Lavylites termékcsaládot, ennek ellenére mind a mai napig hallok történeteket, melyek engem is megdöbbentenek.

A blogom olvasói számára nem újdonság, hogy mindig újabb Lavylitesszel kapcsolatos történeteket írok le. Ebben a bejegyzésben egy olyan történetet osztok meg, melyet a hétvégén meséltek nekem.

shutterstock_192038459_kicsi.jpg

A hétvégén találkoztam egy Lavylt használó hölggyel, aki elmesélte, hogy tavaly januárban fájni kezdett a bal alkarja. Nehezére esett kinyújtania, gyakorlatilag semmit nem tudott vele kezdeni: sem fogni, sem emelni. Az erős és szűnni nem akaró fájdalom miatt hónapokon keresztül, éjjel-nappal erős fájdalomcsillapítókon élt.

A hölgy egy idő után attól tartott, hogy a betegség átterjedt a csontjaira, és mivel orvosai is erre gyanakodtak, áprilisban kivizsgáltatta magát. Megállapították, hogy nincs áttét, viszont a csontja gyulladásban van.

A vizsgálat után nem sokkal a hölgy egyik barátnőjétől hallott a Lavylites termékcsaládról. Először nem is értette, hogyan lehet hasznára a spray, de egy kis kutakodás után felhívta figyelmét a csodaszer gyulladáscsökkentő hatása.

Májusban, azaz 4 hónap szenvedés után a hölgy elkezdte használni a Lavyl Auricumot. Már az első puff után picit enyhült a fájdalma, ezért folytatta és rendszeresítette használatát.

Június elején a beteg már nem is szedett fájdalomcsillapítót, hiszen minden fájdalma megszűnt, hála a magyar fejlesztésű csodaszernek. A nyár első hónapjától ugyanúgy tudja használni a karját, mint azelőtt és mára hihetetlen, hogy ez nem mindig volt így.

A hölgy hatalmas lelkesedéssel mesélt a Lavylites termékekről, teljesen kivirult és makkegészséges. Ahogy hallgattam, arra gondoltam, hogy mindenkinek meg kéne ismernie a történetét, hogy erőt adjon, és hogy másnak is segíthessen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr187352986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása