Nanokozmetikum

Lavylitesszel a visszér ellen

2015. június 02. 13:21 - NanoVica

A visszér egy gyakori betegség, mely a hajszálereket és a vénákat érinti. Ezek kiduzzadó, megvastagodott, csomókba rendeződött erek formájában mutatkoznak, és az intenzív igénybevétel miatt leggyakrabban a lábon.

A vénafal akkor tágul ki, amikor a vénás billentyűk nem működnek megfelelően. Előfordulhat, hogy az izompumpa működése zavart szenved, vagy a kötőszövet gyengül. A vér így nem tud rendesen áramolni, kitágítja az ereket.

Ha valaki nem szentel kellő figyelmet a visszereknek, nem vesz tudomást a problémáról, így nem kezeli azt, komolyabb gondjai adódhatnak. Ez a betegség mélyvénás trombózishoz, esetleg lábszárfekélyhez vezethet.

A Lavyl Auricummal és a Lavyl Body krémmel a visszér is eredményesen kezelhető. A nanotechnológiával kikísérletezett Lavylites termékek ráadásul rendkívül gyorsan hatnak. Hála a különleges, magyar fejlesztésű nanoeffektornak, a hatóanyag a sejthártyán könnyedén áthatol, majd azonnal felszívódik.

shutterstock_221484928_kicsi.jpg

A Lavylites termékek elősegítik a sejtek regenerálódását és a szervezet öngyógyító képességét is serkentik. És mi történik a fel nem használt, de a sejtekbe bejutott hatóanyagokkal? Szervezetünk a felesleges anyagokat 3 napon belül kiüríti.

A minap egy olyan 60 év körüli hölggyel találkoztam egy Lavylites termékekkel kapcsolatos rendezvényen, aki megosztotta velünk, hogyan szabadult meg ezen a készítmények segítségével a visszerektől.

Elmondása szerint sokat szenvedett a kellemetlen betegség miatt és hosszú éveken keresztül igyekezett megtalálni a megoldást a problémájára. Amik rajta segítettek, azokat úgy hívják, hogy Lavyl Auricum és Lavyl Body.

Minden nap, ébredés után, ebéd után és lefekvés előtt fújt 1-1 puffot a Lavyl Auricumból a visszeres lábaira, majd ezt követően bekente azokat a Lavyl Bodyval. A javulás már egy hét után szemmel látható volt és a betegség 2 hónapon belül szinte teljesen el is tűnt.

A hölgy elmesélte, hogy a Lavylites termékeit napi szinten használják otthon mindenféle panasz kezelésére és mindig elégedettek a velük elért eredménnyel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr77511908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása