Nanokozmetikum

Lavylites rítus és viszlát herpesz vírus!

2015. március 31. 09:00 - NanoVica

A Lavylites termékcsalád legtöbb tagját már az eddigi írásaimban bemutattam saját tapasztalataimon keresztül, valamint más Lavyl felhasználók történeteinek felhasználásával. A kísérletező Lavyl felhasználó egyre újabb kezelési módokat fedezhet fel, a termékcsalád számos betegség kezelésére és gyógyítására alkalmas.

Gondolta volna, hogy a Lavyl Auricum Sensitive alkalmas a herpesz gyógyítására? Múlt héten az egyik barátnőmmel beszélgettünk a kellemetlen herpeszvírusról, mert amikor találkoztunk, elpanaszolta, hogy hetek óta herpesz éktelenkedik az ajkain és egyelőre semmi sem használt neki.

shutterstock_132815075_kicsi.jpg

Mivel az ajkaink bőrrétegében nem található faggyúmirigy, nagy az esély arra, hogy a szelesebb időben kiszárad a száj, mely így a baktériumok és a vírusok melegágyává válik. Sokaknak viszont elég csak egy undorító bogárra gondolniuk és már meg is jelenik a herpesz a szájukon.

Barátnőm azt panaszolta, hogy eddig semmi olyan gyógymódot nem talált a herpesz gyógyítására, melyre úgy tekinthetne, mint egy jól bevált módszerre, ez pedig különösen kellemetlen, mert gyakran van herpesze. Eszembe jutott a Lavyl Auricum Sensitive spray, azt tanácsoltam neki, hogy próbálja ki és később ossza meg velem, mit tapasztalt.

Tegnap újra találkoztunk a barátnőmmel és kíváncsian vártam a beszámolóját. Izgatott hangja volt a telefonban és éreztem, hogy valami jó történt vele, amit hamarosan meg is oszt velem személyesen.

Elmesélte, hogy még aznap este, amikor beszéltünk a herpeszről, fújt 1 puffot a sebre a Lavyl Auricum Sensitive sprayből. Másnap reggel, amikor tükörbe nézett, meglepetten tapasztalta, hogy a sebhely szépen beforrt, méghozzá var nélkül.

Le sem tudom írni, mennyire örültem, hogy tudtam rajta segíteni. Ha az ember segít valakin, ha csak egy tippel is, feltöltődik energiával. Amikor barátnőm csillogó szemmel megosztotta velem az élményét, velem is ez történt.

Remélem, ezzel a bejegyzéssel még több herpesszel küzdő olvasónak, esetleg az olvasók ismerőseinek, barátainak segíthetek. A Lavyl Auricum Sensitive egy magyar fejlesztésű csodaszer, mely azon felül, hogy gyógyítja a herpeszt, „csillogóvá varázsolja” a szomorú és elkeseredett szemeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr927319580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása