Nanokozmetikum

A Sjögren-szindróma ellen hatásosan

2015. július 14. 19:49 - NanoVica

A Sjögren-szindróma egy kellemetlen autoimmun betegség, mely jóval gyakoribb, mint gondolnánk. Talán még a betegség neve sem cseng ismerősen, mégis azt mondhatjuk, hogy minden 100. ember szenved tőle.

Az autoimmun betegségek esetében az immunrendszer sejtjei, így például egyes fehérvérsejtek és makrofágok, valamint ezek antitestei a szervezet sejtjeit és szöveteit megtámadják és gyulladást okozva egyéb kellemetlenségeket váltanak ki.

shutterstock_207839617.jpg

Ennek a betegségnek az esetében a könny-, valamint a nyálmirigyek ellen kezdődik meg az antitestek termelése, és amikor a sejtek és szövetek már olyan szinten károsultak, hogy nem képesek ellátni feladataikat, akkor jelentkeznek a tünetek.

A Sjögren-szindróma diagnózisának felállítását az nehezíti, hogy a tünetek nem egyszerre, jelentkeznek, hanem fokozatosan, gyakran egyik tünet a másik után egy évvel jelenik meg.

Érdekes tény, hogy a betegek 90%-a nő, viszont azoknál a férfiaknál, akiket a Sjögren-szindróma érint, jóval súlyosabb tünetek jelentkeznek.

Mivel ez a betegség a könny- és a nyálmirigyeket érinti, jellemző a szemszárazság és a szájszárazság. A szemszárazság következtében a beteg úgy érzékeli, mintha lenne valami a szemében, égő, viszkető érzést tapasztal. Nagyon gyakori, hogy a szaruhártyán fekély alakul ki, ez pedig erős fájdalommal és fényérzékenységgel jár.

A Sjögren-szindróma ellen is fel lehet lépni hatásosan a Lavylites termékekkel. A hétvégén egy hölggyel találkoztam, aki a Lavylites segítségével szabadult meg a kellemetlen betegségtől.

Elmondása szerint eleinte csak a Lavyl Auricum Sensitive sprayt használta: lehunyt szemmel a szemhéjára fújt 1-1 puffot reggel és este. Később azt hallotta, hogy a spray úgy is segíthet, ha reggelente vízben felold 3 puffot és megissza.

Egy hónap elteltével azt tapasztalta, hogy a tünetek enyhültek, de a kellemetlen szájszárazságra továbbra sem talált megoldást. Ekkor ismerkedett meg a Lavyl 32 Szájápoló sprayjel.

A beteg ezután minden reggel és este fúj 2-3 puffot puha fogkeféjére, alaposan átdörzsölte ínyét és fogait. A kellemetlen szájszárazság 3 hét alatt megszűnt.

A hölgy mára teljesen egészséges, hála a Lavylites termékcsaládnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr647628474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása