Nanokozmetikum

Lavylitesszel az időskori foltok ellen

2015. május 26. 18:14 - NanoVica

Korábban, évszázadokkal ezelőtt a szépségideált képviselők kivétel nélkül fehér bőrűek voltak. A fehér bőr akkoriban előkelő származásra utalt, hiszen ha valakit nem ért napfény, az azt jelentette, hogy nem kellett a szabadban dolgoznia.

Manapság sokan szoláriumba járnak, és amint kisüt a nap, kifekszenek egy napozóágyra, hogy minél barnábbak legyenek. Azzal azonban kevesen foglalkoznak, hogy a napozás egyáltalán nem egészséges bőrünk számára és hogy a sok napfény hatására később öregkori foltok jelenhetnek meg.

shutterstock_174192170_kicsi.jpg

Az öregkori foltok kb. a 30. életév betöltése után mutatkoznak, és nagyon hasonlítanak a szeplőkre. Kiváltó ok lehet a kor, a hajlam, a napsugárzás, a folyadék-, a vitamin-, vagy az ásványi anyagok hiánya. A foltok leggyakrabban az arcon, a kézen, a karon és a dekoltázson alakulnak ki.

De miért is jelennek meg ezek a foltok? A melanin a felhámban található anyag, mely védi bőrünket az erős napsugárzástól és melynek mennyisége meghatározza bőrszínünket. Ahogy telik az idő és a bőr idősödik, egyre nehezebben újulnak meg a felhám sejtjei is. Az időskori foltok azokon a bőrterületeken jelennek meg, ahol a bőr legkevésbé tud regenerálódni.

A Lavylites termékek használatával bőrünk szebbé válhat. Számos Lavyliteszt használóval találkoztam, aki a Lavyl Body krémet vagy a Lavyl Auricum Sensitive sprayjel rendszeresen keni vagy fújja bőrét.

Múlt héten találkoztam egy hölggyel, aki elmesélte, hogyan szabadult meg a Lavylites segítségével az öregkori foltjaitól. Elmondta, hogy mindig is fontos volt neki a megjelenése és amióta észrevette a barnás foltokat a kézfején, igyekezett őket eltüntetni.

Hosszú éveken keresztül különféle trükköket próbált ki, de egyik módszer sem segített rajta. Azt mesélte a hölgy, hogy ez év januárjában ismerkedett meg a Lavylites termékcsaláddal és miután sokan ajánlották neki, úgy döntött, hogy kipróbálja a Lavyl Body krémet a foltok kezelésére.

A hölgy naponta kétszer, reggel és este kente kézfejét a Lavyl Body krémmel és pár hét után a barnás foltok kezdtek halványulni, két hónap után pedig nyomuk sem maradt. Elmondása alapján izgatottan várja a hamarosan kapható új szépségápolási Lavylites termékeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr947493418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása