Nanokozmetikum

Lavylites a fülfájásra és a hallás visszanyerésére

2015. március 10. 09:46 - NanoVica

A Lavylitesszel való megismerkedésem óta családunk bármilyen felmerülő panaszt ezekkel a csodaszerekkel orvosol. Ahogy én szomszédasszonyom által ismerkedtem meg a termékkel, én is sokaknak ajánlottam. A Lavylitest használó ismerőseimmel és barátaimmal rendszeresen szóba is kerülnek a termékek, megosztjuk egymással tapasztalatainkat. Ez az információcsere gyakorlatilag a Lavylites közös felfedezése kísérletezések útján.

shutterstock_177803456_kicsi.jpg

Nemrég egy nagyon érdekes és meglepő történetet hallottam egy másik Lavylites használótól. Azt mesélte, hogy édesanyja hosszabb ideje rosszul hallott, ezért vitt neki Lavyl Nose-t. Egy puff a bal fülbe és várták az eredményt. Másnap az édesanya boldogan mosolyogva megjegyezte, hogy jobban hall, mint korábban, ezért fújtak egy puffot a néni másik fülébe is.

Az eredmény meglepő volt: másnap az édesanya hatalmas örömmel sietett a kapuhoz, amint meglátta (és meghallotta), hogy lánya megérkezett. Kicsattanó örömmel újságolta, hogy előző nap valamiféle recsegést, ropogást tapasztalt a fülében, majd pattant egyet és onnantól kezdve mintha kicserélték volna: újra jól hallott.

Egy másik érdekes történet, amit nemrégiben ebéd közben osztott meg velem egyik barátnőm, az a Lavyl Auricum és a Nose termékek együttes alkalmazásával kapcsolatos. Barátnőm kisfia megfázott, minden este nagy nehézségek árán tudott csak elaludni a pici, mert folyamatosan az orrát fújta és ezen kívül erős fülfájásra is panaszkodott.

Ekkor kezdték el használni a Lavyl Auricum Sensitive és a Lavyl Nose termékeket. Pár napon belül a kisfiú már könnyen álomba szenderült és a fülfájása teljesen megszűnt.

Amikor végzett a történettel, elmeséltem neki, hogy mi minden reggelt Lavyl Auricum Sensitive-vel kezdünk, hogy megőrizzük családunk egészségét. Mikor legközelebb együtt ebédeltünk, mosolyogva megjegyezte, hogy „ellopta” az ötletem és a Lavylites csodaszere már náluk is a reggeli szerves részévé vált.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr297256269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása