Nanokozmetikum

Vállalhatatlan vállfájás?

2015. május 05. 09:41 - NanoVica

Az edzőtermi sérülések alattomos tulajdonsága, hogy váratlanul érnek minket. Ahhoz, hogy megelőzzük őket, az edzés előtt jól be kell melegíteni, de egy rossz mozdulatot már aligha tudunk kivédeni.

Ha edzés közben nem máson, hanem teljesen a gyakorlat helyes elvégzésére koncentrálunk, ha nem kapkodunk, és ha éppen egy számunkra tervezett edzéstervet végzünk, csökkenthetjük a kockázatot. De mi van akkor, ha mégis bekövetkezik a baj?

 

Bárkivel megeshet, hogy rosszul hajol, emel, egy rossz mozdulat pedig mindent felboríthat: egy ideig nem tudunk majd edzeni a sérülés miatt.

Kb. 3 hónapja fiam egyik barátja fájdalmas arccal lépett be hozzánk, mire megkérdeztem tőle, mi történt. Elmesélte, hogy az edzőteremből jött és megrántotta a vállát. Ez volt az első alkalom, hogy edzőtermi baleset érte, ezért nem nagyon tudta, mihez kezdjen.

shutterstock_217247380_kicsi.jpg

Elmondta, hogy a személyi edzője különféle gyógyszertárban beszerezhető krémeket ajánlott a sérült válla kezelésére. Erre én megsúgtam neki a már számos helyzetben bevált Lavylites termékek nevét: Lavyl Auricum és Lavyl Body.

Meséltem neki egy pár szót a Lavylites termékekről és végül beleegyezett, hogy a vállát lefújjam az Auricummal, majd bekenjem a Body krémmel. Mivel pár óra múlva azt mondta, hogy enyhült a fájdalma, azt tanácsoltam neki, hogy vigye haza a termékeket és használja őket nyugodtan.

Kíváncsi voltam, vajon milyen tapasztalatokról számol be. Másnap is ellátogatott hozzánk és bár még mindig voltak fájdalmai, elmondta, hogy folyamatosan enyhülnek.

Kb. egy hét elteltével újra járt konditerembe és elmondása szerint úgy érezte magát, mintha soha nem is fájt volna a válla.

A Lavylitesszel búcsút inthetünk megannyi fájdalom mellett a vállfájásnak is. Ezentúl már a kellemetlen edzőtermi balesetek sem zavarhatják meg a hétköznapjainkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr957430102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása