Nanokozmetikum

Vésd most jól a kobakodba: Lavylites és nincs lábgomba

2015. április 21. 08:06 - NanoVica

Tény, hogy a láb gombás fertőzése a leggyakoribb bőrgyógyászati problémák közé tartozik, szinte népbetegségnek számít: a magyar lakosság kb. fele szenved tőle. A láb gombásodását először a talpon és az ujjak között vehetjük észre: hólyagos, hámló kiütések jelennek meg itt.

Egyes esetekben a gombás fertőzés átterjedhet a körmökre, de egyéb testhajlatokban is megtelepedhet, így például a hónaljban vagy a térdhajlatban is. Mivel a betegség gyógyítása hagyományos gyógyszerekkel hosszadalmas lehet, érdemes odafigyelni, hogy megelőzzük a bajt.

 

De mit tehetünk, ha a baj mégis bekövetkezett: ha észrevesszük, hogy mi is láb- és körömgombával küzdünk? Szerencsére a hagyományos gyógymódoknál ismerünk egy jóval hatékonyabbat: ez esetben is segítségünkre lehet a Lavylites termékcsalád.

A láb- és körömgomba kezelését egy Lavylites felhasználó példáján szeretném bemutatni. A minap találkoztam egy középkorú férfivel, aki elmesélte, hogy a Lavyl Auricum Sensitive sprayjel szabadult meg a kellemetlen fertőzéstől.

shutterstock_143175415_kicsi.jpg

A férfi napi 3-5 alkalommal fújta a fertőzött részeket a Sensitive sprayjel, valamint ugyanennyiszer, tehát 3-5-ször itta is a csodaszert: 1 dl vízbe 5-5 puffot fújt.

Az úr elmondása szerint kb. egy héten belül már nem is viszketett a lába, 3-4 héten belül pedig a letisztult körme nőni kezdett.

A láb- és körömgombától hagyományos módszerekkel jóval nehezebb megszabadulni, ezért tartom nagyon fontosnak, hogy olvasóim megismerjék a fiatal férfi történetét.

A magyar fejlesztésű csodaszer, mint egyéb betegségekkel, a láb- és körömgombával is felveszi a versenyt, sőt, el is bánik vele viszonylag rövid idő alatt. A Lavylites termékeknek számos jótékony hatását ismerjük, és még így is mindig tartogat számunkra meglepetéseket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr347385348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása