Nanokozmetikum

Szürkehályog ellen a Lavyl Auricum Sensitive sprayjel

2015. június 30. 15:46 - NanoVica

A szürkehályog egy nagyon gyakori és kellemetlen szembetegség, mely a szemlencse elszürkülésével jár. Többféle ok is kiválthatja, azt mondhatjuk, hogy gyakorlatilag bármi, ami a szemlencsét, vagy a szemet megsérti.

Az UV-sugárzás, a különböző szemsérülések, a cukorbetegség következtében is kialakulhat. A szürkehályog elsősorban az időskor betegsége, de olyan esetet is ismerünk, amikor fiatalabb korban fordult elő.

A szemlencse elszürkülését a sejtek fokozatos elhasználódása és a felhalmozódó fehérjék okozzák. A beteg szemlencséje veszít áttetszőségéből, és mivel ez a folyamat viszonylag lassú, a szürkehályogban szenvedő alig érzékeli, hogy valójában milyen jelentősen romlik a látása.

A legkellemetlenebb az egészben az, hogy a folyamat nem visszafordítható, azonban tény, hogy egyes vitaminok és antioxidánsok lassíthatják a szürkehályog kialakulását. És talán van még valami, ami a betegek segítségére lehet: a Lavyl Auricum Sensitive spray.

shutterstock_286552802.jpg

Gyakran hallani, hogy „vigyáz rá, mint a szeme fényére”. A szemünk világa az egyik legnagyobb kincsünk, ezért különösen nagy figyelmet kell fordítanunk arra, hogy megőrizzük.

A minap egy olyan úrral találkoztam, aki nemrég ismerkedett meg a Lavylites termékcsaláddal és pár hete a kezdetleges fázisban lévő szürkehályog betegségének kezelésére használja a Lavyl Auricum Sensitive sprayt.

Elmondása szerint 5 hete alkalmazza a terméket. Minden nap kb. 20 cm-es távolságból ötször 1 puffot fúj arcára lehunyt szemekkel. Ezt követően 10-20 másodpercig még csukva tartja szemét, majd folytatja napi teendőit.

A harmadik héten olyasvalamit tapasztalt, mely arra biztatta, hogy folytassa a kezelést: észrevette, hogy a szürkehályog tünetei között számon tartott kettős látása kezdett megszünni.

A negyedik hétre a helyzet egyre javult, sőt, már szemkáprázást sem tapasztalt, ha erős fényforrások felé nézett.

Vajon a Lavylites termékcsaláddal teljesen megszabadulhatunk a szürkehályogtól? Az úr története mindenképpen elgondolkodtató.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr227585886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása