Nanokozmetikum

Aranyér, prosztata problémák és emésztési panaszok? Lavyl Allin testvaj!

2015. március 24. 10:13 - NanoVica

Az eddigi bejegyzésekben még nem esett szó a Lavyl Allin testvajról. A termék kúp formájában, 15 db-os kiszerelésben kapható és számos betegség, valamint panasz megszüntetésére képes. Alkalmas az aranyér, és prosztata problémák kezelésére, illetve különféle emésztési panaszokat is megszüntet.

Az aranyér gyakori betegség, mely a végbél alsó részén található, ún. arteriovenózus söntök kitágulásával és gyulladásával jár. Ezek az arteriovenózus söntök arról gondoskodnak, hogy a végbélnyílás szivárgásmentesen záródjon.

shutterstock_205037008_kicsi.jpg

 

A Lavyl Allin testvaj a Lavyl Auricum Sensitive sprayjel együtt alkalmazva meglepően gyorsan és hatékonyan kezeli az aranyeret. Akár mindössze 1-2 kúpkúra elvégzése elegendő ahhoz, hogy a panaszok végleg megszűnjenek.

A minap egy Lavyl felhasználó osztotta meg velem a Lavyl Allin testvajjal kapcsolatos tapasztalatait. Elmesélte, hogy számos kellemetlenséget okozott neki az aranyér, hiszen amellett, hogy egy fájdalmas betegségről van szó, kellemetlen is vele orvoshoz fordulni.

A felhasználó azt is megosztotta velem, hogy a Lavylites termékcsaláddal barátnője ismertette meg, és azt is, hogy hogyan alkalmazta a kúpot: reggel és este 1 kúpot helyezett fel a végbelébe, majd fújt is egy puffot a Lavyl Auricum Sensitive sprayből az érintett területre. Ezt követően 20-30 percig várta, hogy a kúp felszívódjon.

A korábbi aranyeres beteg elmondása szerint 4-5 napon belül fájdalommentesen ment WC-re, de folytatta a kúp használatát és mire mind a 15 db elfogyott, minden panasza teljesen megszűnt.

A prosztata problémák a férfiak nagy hányadát érinti, az aranyérhez hasonlóan kellemetlen betegségekről beszélhetünk. A Lavylites termékcsalád kúpja, a Lavyl Allin, prosztata problémákat is megold.

Az aranyér és a prosztata problémák mellett a Lavyl Allin testvaj számos alhasi problémára, emésztési panaszokra is hatékony gyógyír. Akik emésztési panaszokkal küzdenek, azoknak ajánlott reggelés este fél-fél kúpot lenyelni, valamint 1-1 egészet felhelyezni, ezt követően pedig már csak annyi a dolguk, hogy hátradőljenek és várják a gyors hatást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr27299787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása