Nanokozmetikum

A Lavylitesnek helye van mindennapjainkban

2015. május 19. 11:17 - NanoVica

„Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya.”

/WHO/

Ahogy az Egészségügyi Világszervezettől származó idézet is mutatja, az egészség gyakorlatilag egy jóléti állapot. Ahhoz, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, először meg kell teremtenie testében a tökéletes összhangot.

Ha az immunrendszer legyengül, testünk a baktériumok és vírusok, így a betegségek céltáblájává válik. Ha megtörténik a baj, leggyakrabban orvoshoz fordulunk, aki felír valamilyen gyógyszert.

Pár nap múlva meggyógyulunk az orvosság hatóanyagainak köszönhetően, de valóban ez lenne a megoldás? Tényleg idegen anyagok bevitelére van szükségünk ahhoz, hogy felépüljünk?

kialvatlan.jpg

A természet mindig is összhangra törekedett: az evolúció során az élőlények teste alkalmazkodott életvitelükhöz, az ősember magától felfedezte, mit fogyasszon, ha például fájt a gyomra. Egészen egyszerűen az ember elődje kihasználta a természet adta lehetőségeket.

Az orvostudomány fejlődésével megjelentek a különféle laboratóriumban előállított kémiai anyagokat tartalmazó gyógyszerek és a XXI. századi emberek nagy része el is feledkezett a gyógynövényekről.

Azok, akik azonban előnyben részesítik a természetes gyógymódokat, megismerték a Lavylites termékcsaládot. A Lavylites termékek gyógynövényekből nanotechnológiával előállított magyar fejlesztésű készítmények.

Azon kívül, hogy ezek a termékek rendkívül hatékonyak és sokoldalúan felhasználhatóak, remek üzleti lehetőségeket is kínálnak. A Lavylites népszerűsége az utóbbi időben rohamosan nő, hiszen egyre többen ismerik fel hatékonyságát és sokszínű felhasználási lehetőségeit.

Legyen szó akár megfázásról, mandulagyulladásról, edzőtermi balesetről, izomfájdalomról, darázscsípésről, horzsolásról, a Lavylites termékek között válogatva biztosan megtaláljuk a megoldást.

Ezek a termékek nem csak egészségünk megőrzésében játszhatnak fontos szerepet: kozmetikai és szépészeti céllal is felhasználhatóak, ráadásul hamarosan elérhetővé válnak a legújabb Lavylites kozmetikai termékek. A Lavylitesnek igenis, helye van mindennapjainkban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr377472244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása