Nanokozmetikum

Kullancscsípés? Csak nyugalom!

2015. június 16. 10:31 - NanoVica

Itt a jó idő, amikor az ember szívesen tölt több időt a szabadban, esetleg kirándulni megy az erdőbe. Van egy dolog, ami miatt azonban mindenki aggódik a kirándulás során: hogy vajon megcsípi-e egy kullancs.

Ami a helyzetet még aggasztóbbá teszi, az az, hogy sokszor észre sem vesszük, hogy megcsípett minket egy kullancs, hiszen az állat egyfajta érzéstelenítőt juttat a szervezetünkbe. Kirándulás után érdemes jól átnézni minden porcikánkat, hajlatunkat.

Szinte kizárólag kullancscsípéssel terjed a Lyme-kór. A betegség tünetei között említhetjük, hogy a csípés körül ún. Lyme-folt jelenik meg, valamint az ízületeknél égető érzést tapasztalunk. A fáradékonyság, étvágytalanság és a görcsök is Lyme-kórra utalhatnak.

Mi a teendő tehát? Hogyan kezelhető a Lyme-kór eredményesen? A továbbiakban egy Lavyl felhasználó tapasztalatát írom le a termékcsaláddal kapcsolatban.

shutterstock_236161492_kicsi.jpg

Egy közösségi oldalon olvastam nemrég egy bejegyzést arról, hogy egy hölgy hogyan gyógyítja Lyme- kóros lovát. Az ő története azért különleges, mert a hagyományos kezelés ellenére a Lyme-kóros lovak 50%-ban elpusztulnak, de ha valamely állat mégis túléli, gyakoriak a különböző szövődmények és az idegrendszeri károsodások. A történet főszereplője azonban teljesen jól van.

A hölgy megosztotta velünk, hogy állata legkellemetlenebb tünetei, így például a véres széklet 3-4 napos intenzív Lavyl kúrával megszűnt. És hogy hogyan néz ki ez a kúra?

Korábban egy bejegyzésben már írtam a Lavylites termékekkel való méregtelenítésről. A Lyme-kór esetén ez rendkívül fontos, hiszen a szervezetbe bekerült méreganyagok okoznak számos szövődményt.

A kúra, melyet a hölgy a lovon alkalmazott, nagyon intenzív, az állat óránként kapott pár puffot a mellkasára, a gerincére, a hasára, homlokára és tarkójára a Lavyl Auricum Sensitive sprayből. Ezeket a területeket Lavyl Body krémmel is kezelte: a befújt területeket rendszeresen kente, valamint néha feloldotta a krémet egy kis vízben és megitatta azt a lóval.

Az állat ugyanígy, óránként ivott 4-5 puffot az Auricumból, valamint 2-3 puffot a Lavylites 3.1 energetizáló sprayből. A hölgy a kúpot is alkalmazta az első napon, összesen 4 alkalommal, azaz 6 óránként.

Úgy néz ki, hogy a Lavylitesszel nincs lehetetlen. Már a rettegett Lyme-kórra is megoldást kínál. Vajon mi lesz a következő?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr197548244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása