Nanokozmetikum

A hajhullás ellen is

2015. február 27. 10:12 - NanoVica

Amikor az ember észrevesz valamiféle aggasztó tünetet saját magán, hajlamos kétségbe esni. Orvoshoz fordul, aki felír számára különféle gyógyszert. Ha a gyógyszer nem használ, az orvos felír valami mást, ami szintén vagy bejön vagy nem. De mennyi idegen anyagot vigyünk be szervezetünkbe gyógyulást remélve? Tényleg ez lenne a dolog menete? Nem.

Ehhez hasonló dolgok jártak a fejemben, miután észrevettem, hogy hajam hullani kezdett. Tudtam, hogy a megoldást a természetes anyagok között kell keresnem, és ekkor megismerkedtem a Lavyl Hair samponnal.

shutterstock_116020741_kicsi.jpg

A Lavyl Hair a fejbőr regenerálására szolgál. A kopasz fejbőrön vagy kopaszodás esetén regenerálja a hajhagymákat, valamint megszünteti a korpásodást. A 200 ml-es kiszerelésben kapható készítmény nem csak a hajhagymákra, a fejbőrre és a fejet behálózó erekre van jótékony hatással, de a hallószerveket, a látószerveket és a szaglómechanizmusokat is támogatja.

Használata rendkívül egyszerű: 10 percig dunsztba téve kell a hajon hagyni, pár percig hajszárítóval melegíteni, végül lemosni. Az eredményt a természetes anyagokból előállított Lavylites termék az én esetemben 2-3 hónap használat után hozta meg.

Hála a Lavylites terméknek, nem csak a hajhullásom szűnt meg, de a hajam minősége és állaga is lényegesen javult. Mióta a Lavyl Hair sampont használom, nem kell „órákon keresztül” küzdenem reggel a hajammal, hiszen könnyebben fésülhető és még a tartása is jobb, mint korábban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr77224559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása