Nanokozmetikum

A Lavylites és a nanotechnológia

2015. február 24. 18:49 - NanoVica

Már az első bejegyzésben is utaltam arra, hogy a Lavylites termékeket nanotechnológiával kísérletezték ki. De mit is jelent ez egészen pontosan?

Ahhoz, hogy megértsük a nanotechnológia működését, meg kell értenünk, hogy mekkora 1 nm. 1 nm úgy aránylik az 1 m-hez, mint az 1 cm a 10 000 km-hez. A nanotechnológia úgynevezett nanostruktúrákat állít elő és beépíti azokat a nagyobb rendszerekbe. Nanotechnológiának nevezünk tehát minden olyan technológiát, melyet a kutatók nanoskálán hajtanak végre. A nanotechnológiával előállított anyagoknak mindennapi életünk során vesszük hasznát.

shutterstock_199475744_kicsi.jpg

Nanomedicinának nevezzük a nanotechnológia alkalmazását a gyógyításban, a kozmetikaiparban pedig a nanorészecskéknek köszönhetően mára már gyakorlatilag bármilyen hatóanyag bevihető a bőr mélyére.

A betegségek akkor jelennek meg a sejtekben, ha bennük a molekuláris szerkezet megváltozik, ilyenkor siethet segítségünkre a Lavylites. A Lavylites termékeket szintén a nanotechnológia vívmányai közé sorolhatjuk. A nanotechnológia lényege egy rendkívül gyors hordozó, más néven nanoeffektor létrehozása. Ezt a nanoeffektort úgy kell elképzelnünk, mint egy kis csomagolást a hatóanyagok védelme érdekében. Ez a kis csomagolás biztosítja, hogy ezek a hatóanyagok közvetlenül a sejten belül fejthessék ki hatásukat.

A magyar fejlesztésű Lavylites nanoeffektor egyedülálló, hiszen rendkívüli áthatolóképesség és azonnali hatás jellemzi. A Lavylites termékekkel a hatóanyag a sejthártyáinkon áthatol, ezt követően pedig azonnal fel tud szívódni, így ezek a termékek serkentik a sejtek regenerálódását és növelik a szervezet öngyógyító képességét.

És mi az egészben a legjobb? Hogy amint a hatóanyagok bekerülnek célzottan a sérült szerv sejtjeihez, mint egy "bőséges svédasztalt", melyből az agyunk kiválogatja az adott területre szükséges hatóanyagokat. Mellékhatásai nincsenek, a szervezet számára felesleges anyagok egyszerűen, 72 órán belül távoznak a szervezetből. Nincs összeférhetetlensége más gyógyszerekkel, illetve gyógymódokkal. Olyannyira biztonságos, hogy már újszülött kortól alkalmazható. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr747212609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása