Nanokozmetikum

Lavyl Sensitive -horzsolásra, darázscsípésre-

2015. február 13. 10:27 - NanoVica

A Lavyl Auricum Sensitive spray, ahogy korábban megismerkedtünk vele, egy különleges, magyar, gyógynövényekből előállított készítmény. A csodaszerrel kapcsolatos személyes tapasztalataimat ebben a bejegyzésben is folytatom. Ahogy számtalan panasz kezelésére, úgy különféle horzsolások, sőt darázscsípés gyógyítására is alkalmas.

Egyik délelőtt kislányom és egyik játszótársa biciklizni indult. Kis időn belül nagy sírás-rívás közepette értek haza, ugyanis lányom kis barátja elesett és egy kb. 200 forintos érme nagyságú, vérző horzsolás éktelenkedett a vállán. A gyerekek reménykedve néztek rám, tudták, hogy mióta megismerkedtem a Lavylitesszel, mindig van valami a tarsolyomban. Egyből a Lavyl Auricum Sensitive spray jutott eszembe: a kis sérült vállat háromszor fújtam be, délutánra pedig már össze is varasodott a horzsolás.shutterstock_156885290.jpg

A következő alkalommal, mikor a kislányom egy játszópajtása átjött hozzánk, a gyerekek az udvaron játszottak. Jó idő volt, ezért mezítláb szaladgáltak a pázsiton. Egyszer csak a kis barát keservesen zokogva rontott be a házba és elmagyarázta, hogy mi történt: futkároztak, ő pedig belelépett egy darázsba. Már hoztam is a Lavyl Sensitive sprayt, 2-3-szor fújtam le vele a talpát. Hamar megnyugodott, nem dagad fel a csípés és még csak fájdalomra sem panaszkodott. Amikor a szülei érte jöttek, elmesélte nekik a kis kalandot és hősiesen hangoztatta, hogy már nem is fájt neki. Mielőtt még haza indultak volna, a szülők elmesélték, hogy gyerekük valójában allergiás a darázscsípésre, és ha megcsípi egy darázs, utána azonnal kalcium injekciót szokott kapni. Egyből faggatni kezdtek, hogy mi lehet ez a csodaszer, amely annyi plusz kör lefutását is megspórolhatná nekik.

A szeptemberi iskolakezdés óta otthon bevezettünk egy új szokást: mindenki, minden nap, a reggeli mellé kap 1 dl vizet, melybe 3 puffot fújunk a Lavyl Sensitive sprayből. Ezt mindannyian kortyolgatva elfogyasztjuk és indulhat a nap. A sok Lavylitesszel kapcsolatos pozitív tapasztalatom miatt nem lep meg sem az, hogy azóta nem jártam gyógyszertárban, sem pedig az, hogy a családban senkit nem döntött le a lábáról egy betegség sem. Még azok a betegségek sem, melyek állítólag elkerülhetetlenek és időszakosan végigsöpörnek az iskolákon, óvodákon, majd így az egész városon. Hála a Lavylites termékeknek, majd kicsattanunk az egészségtől.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr27171181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása