Nanokozmetikum

Mi az a szájprotokoll?

2015. február 04. 13:21 - NanoVica

Az előző bejegyzésemben bemutattam a nanotechnológiával kifejlesztett magyar csodaszert, a Lavylitest. A LavylAuricum sokrétű felhasználási lehetőségeiből egy személyes példán keresztül ízelítőt is adtam. Ebből a bejegyzésből pedig kiderül, mit nevezünk szájprotokollnak, valamint bemutatom a Solvyl CC sprayt és a SolvylFullflex cseppet.

Mielőtt még bemutatnám a szájprotokoll alkalmazását és az említett termékeket, megosztom egy „titkomat”; hogy kellemetlen családi örökségem a fejfájás. Azoknak, akik hasonló cipőben járnak, nem kell elmagyaráznom, mennyire kényelmetlen érzés, főleg ha az ember minden másnap tapasztalja. Mikor megismerkedtem a LavylAuricumSensitive sprayjel, egy nagyszerű ötletem támadt: befújtam vele kétoldalt a halántékomat és a tarkómat (egészen pontosan a biccentő izmomat) és amit tapasztaltam, alig hittem el. Annyi évnyi fejfájás után ez a spray körülbelül egy percen belül megszüntette a fájdalmat. Minden másnap tehát, amikor rámtört a kellemetlen érzés, csak befújtam halántékomat és tarkómat. A fájdalom meg is szűnt, de hamar rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább, hiszen nem ismételgethetem ezt kétnaponta, kell lennie valami más megoldásnak. És ezt meg is találtam: úgy hívják, hogy szájprotokoll.
shutterstock_136205948.jpg

De mi is az a szájprotokoll? Egy kúra, mely a mellkason felüli méregtelenítést jelenti. Mi kell ehhez? Egy Solvyl CC spray és egy SolvylFullflex csepp. És hogy hogyan alkalmazzuk ezeket a termékeket és hogyanvégezzük a szájprotokollt?A szájprotokoll a következő (naponta egyszer végezzük): A Solvyl CC méregtelenítő sprayből jobbról és balról fújjunk az állkapocs csontunkra kívülről 1-1 puffot. Ezt követően fújjunk a szánkba 3-4 puffot és kb. 2 percig tartsuk a szánkban (akár zubogtassuk is), majd lenyelhetjük. Ezután várjunk fél órát, mialatt ne együnk és ne igyunk, majd cseppentsünk 5 cseppet a SolvylFullflex méregtelenítő szérumból két kortynyi vízbe, majd vegyük szánkba és zubogtassunk bő két percig. Fontos, hogy ezután köpjük ki, semmiképp ne nyeljük le! A szájprotokoll időtartama 1-3 hónap, ez egyénenként változó lehet.

És hogyan méregtelenítsük teljes testünket? A SolvylFullflex szérumból reggel és este cseppentsünk 1 dl vízbe 1-2 cseppet, majd igyuk meg! Minden nap fokozatosan növeljük az adagot, míg 12 cseppig eljutunk! Ha bárki fáradtságot tapasztal, ne növelje a mennyiséget! A legfontosabb az, hogy a szervezet hozzászokjon a szérumhoz, és ha már úgy érezzük, hozzászoktunk, növeljük az adagot! 8-12 nap elteltével, amikor elértük a 12 cseppnyi mennyiséget, elkezdhetjük a Solvyl CC spray használatát is: reggel és este fújjunk 1-1 puffot mindkét térdhajlatra, könyökhajlatra, a vesékre és a májra. Innentől kezdve használjuk mindkét terméket folyamatosan 3 hónapig, és eközben fokozatosan ügyeljünk a folyadékbevitelre, mely személyre szabott, a testsúlytól függ. Ezt a következőképpen számolhatjuk ki: y kg/20= x liter víz naponta. Ez azt jelenti, hogy például egy 85 kg-os ember napi folyadékszükséglete 85 kg/20=4,25 liter. A teljes test méregtelenítésének időtartama kb. 3 hónap. Nagyon fontos, hogy ez idő alatt csökkentsük minimálisra (akár teljes mértékben mellőzhetjük is) a hús és az állati fehérjék fogyasztását, mivel szervezetünk ezeket is méreganyagokként ismeri fel.

A Solvyl CC és a SolvylFullflex készítmények mellett az LPH (Lymph) is a méregtelenítéshez sorolható. Ez a termék amellett, hogy tehermentesíti a nyirokcsomókat, valamint növeli a nyirokrendszer átjárhatóságát, izzadáscsökkentő, szagtalanító hatású is. Naponta 2-3 alkalommal fújjunk 1-2 puffot a hónaljba, a nyakon és mindkét oldalon az ágyékban található nyirokcsomókra. Nagyon fontos, hogy nyirok daganat esetén használata szigorúan tilos!

Mióta elvégeztem a szájprotokoll kúrát, azaz július vége óta, a mai napig nem fájt a fejem. Remélem, személyes tapasztalataim Önt is közelebb viszik a gyógyuláshoz és a hasonló kellemetlenségek hatékony kezeléséhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanokozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr517140333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása